ستيك السمك مع الخضار المشويه والسلق . خلطت مجموعه من الخضار الي هيه بصل طماطه و لهانه صغار مع القليل من زيت الزيتون والملح والفلفل والبطنج ودخلتها بالفرن الى ان تنظج . قطعت السلق مع بصله كبيره وكم فص ثوم حمست البصل والثوم ثم السلق وضفتله القليل من الخل والملح والفلفل الاسود وبرش القليل من جوزه بوه وطبختا الى ان استو. جبت ستيكات السمك وتبلتها بالاعشاب الايطاليه مع بودره الثوم والملح والفلفل الاسود وقليتها بزيت الزيتون تقريبا دقيقه على كل جهه وبعد ما صفطتها بالصحن صبيت صلصه الطماطه البسيطه" صلصة المرنيرا" على وجه السمك .بسيطه وسريعه
شيف ليث